Κ. Θάνου: Αποχωρεί και αποκαλύπτει!

Κ. Θάνου: Αποχωρεί και αποκαλύπτει! | tlife.gr

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση η Κατερίνα Θάνου έβαλε οριστικό τέλος στην καριέρα της την οποία θα επιθυμούσε να κλείσει πολύ διαφορετικά.
«Ήθελα να κλείσω με τον δικό μου τρόπο, δηλαδή κάποιο μετάλλιο αν ήταν εύκολο, όμως το κεφάλαιο του πρωταθλητισμού θέλω πια να κλείσει. Φεύγω ώριμη και γεμάτη. Μπορεί να τελείωσε άσχημα αλλά η πίκρα των τελευταίων χρόνων δεν καλύπτει τις χαρές των προηγούμενων χρόνων.»

Ύστερα από 6 χρόνια σιωπής, η Κατερίνα Θάνου αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση . Μεγάλο κεφάλαιο της συνέντευξης αποτέλεσαν τα γεγονότα του 2004.

«Μου έχει μείνει μία πικρή γεύση από το 2004. Περίμενε ο κόσμος να αγωνιστώ στην χώρα μου και με αυτά που συνέβησαν πληγώθηκε.Αλλά εγώ πληγώθηκα περισσότερο που στενάχωρησα όλον αυτόν τον κόσμο».

Η Κατερίνα Θάνου μίλησε με λεπτομέρειες για την ημέρα εκείνη που η Διεθνής Ολυμπιακή επιτροπή αναζήτησε εκείνη και τον συναθλητή της Κώστα Κεντέρη για έλεγχο ντοπινγκ, τονίζοντας πώς η όλη διαδικασία ήταν λάθος της ΔΟΕ και όχι δικό τους.

Γι’ αυτό το λόγο δεν νοιώθει πως οφείλει συγγνώμη στους Έλληνες καθώς εκείνοι με το πέρασμα των χρόνων ανακάλυψαν την αλήθεια, αλλά για εκείνη πάντα θα αποτελεί ένα όνειρο που έμεινε ανεκπλήρωτο. Οι σχέσεις της με τον προπονήτη της Χρήστο Τζέκο και τον συναθλητή της Κώστα Κεντέρη παραμένουν άριστες ξεκαθάρισε η αθλητρία τονίζοντας πως έχουν συχνή επικοινωνία μεταξύ τους.

Η Κατερίνα Θάνου μίλησε και για τον πρώην σύζυγο της Θάνο Καραχρήστο «Ήμασταν 2 χρόνια παντρεμένοι. Κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε και γι’ αυτό χωρίσαμε.»

Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει και την προσωπική περιπέτεια του πρώην συζύγου της καθώς λίγο μετά το διαζύγιο της μία τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως ο Θάνος Καραχρήστος ήταν ο πατέρας του παιδιού της ενώ εκείνος απάντησε πως η εγκυμοσύνη προήλθε από δόλο καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα τρυπήσε το προφυλαχτικό λίγο πριν την ερωτική τους επαφή.

«Είναι λογικό να αλλάξει ο χαρακτήρας του. Ο άνθρωπος αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι το πρόσωπο μου έπαιζε συνέχεια στην τηλεόραση εκείνη την περιόδο γιατί μέσω εμένα ο κόσμος καταλάβαινε για ποιον άνθρωπο μιλούσαν. Το όλο θέμα εμένα δεν με αφορούσε»

READ more