Κ. Τσάκωνας: “Τα εγκεφαλικά με φυλάκισαν στο σπίτι”

Για τη δύσκολη περίοδο που διανύει μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, τα εγκεφαλικά που έπαθε και την αδυναμία του να παίξει πια στο θέατρο μίλησε ο Κώστας Τσάκωνας.
Σε συνέντευξή του στην News δήλωσε: “Έχω αρκετά προβλήματα υγείας και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να αποσυρθώ οριστικά από όλα. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ τα δύο άρρωστα αδέλφια μου, αυτό που έπρεπε να κάνει η πολιτεία που μας τα παίρνει κανονικά. Όσο είσαι στα πάνω σου και σε έχουν ανάγκη σε παίρνουν τηλέφωνο οι “συνάδελφοι”.”.
Και συμπληρώνει: “Πλέον μπορώ να σταθώ όρθιος μόνο 15 λεπτά τη μέρα, λόγω προβλήματος με τη μέση μου. Το ατύχημα με το δέντρο το 2004 (σ.σ. είχε πέσει στο κεφάλι του ολόκληρο δέντρο) μου δημιούργησε απώλεια μνήμης, έπαθα εγκεφαλικά και πολλά άλλα” και εξομολογείται πως πλέον παραμένει κλεισμένος στο διαμέρισμά του στην Αργυρούπολη, χωρίς να μπορεί να πάει πουθενά.
Τέλος, ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπορεί να παίξει πια στο θέατρο, αλλά έχει ως επιθυμία να βρεθεί για μια ακόμη φορά στη σκηνή: “Θα ήθελα να παίξω για τελευταία φορά, να αντικρίσω τον κόσμο και να με χειροκροτήσει. Όμως πάνω από 15 λεπτά δεν μπορώ να είμαι όρθιος. Πονάω. Πονάω πάρα πολύ. Και όλα αυτά είναι απόρροια των εργασιών που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Έφτιαξα ένα σπίτι τετραώροφο μόνος μου. Όλα μα όλα τα έκανα εγώ. Κράτησα μερικά χρήματα για να έχω αξιοπρεπή γεράματα και βλέπω να μου τα παίρνει τώρα η Εφορία”.

Read More

And More