Κ. Τσάβαλου: “Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου! Δεχόμουν απειλές”

Για όλους και για όλα μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου ξεδιπλώνοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της και δείχνοντας πως ξέρει να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!” η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που έζησε όταν την κυνηγούσε ένας άρρωστος ψυχολογικά θαυμαστής της, αλλά και για τον πόνο που πέρασε όταν πέθανε η καλύτερή της φίλη από καρκίνο.
Μιλώντας αρχικά για τις απειλές που δεχόταν από θαυμαστή της, δήλωσε:“ Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου! Δεχόμουν απειλές. Αρχικά μου έστελνε μηνύματα στο Facebook, μέχρι που τον μπλόκαρα. Πριν από λίγο διάστημα στεκόταν έξω από το θέατρο. Είχα εξηγήσει στους συναδέλφους μου τι συμβαίνει. Μπήκα στο αυτοκίνητο με ένα συνεργάτη για να με πάει μέχρι ένα σημείο πιο κάτω. Εκείνος τότε έγινε βίαιος. Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο. Ευτυχώς ήρθε η αστυνομία.”

Για το θάνατο της κολλητής της ανέφερε: “Έχουν συμβεί καταστάσεις που ένιωσα ότι μέχρι εδώ είμαι. Πριν από μερικά χρόνια πέθανε η κολλητή μου από καρκίνο. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Ήμασταν μια ζωή μαζί. Τελευταία άρχισα να το αποδέχομαι. Μου λείπει πολύ!”
Τέλος, για τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που έχει περάσει, εξομολογήθηκε: “Πέρασα πολύ ζόρικες περιόδους. Το καλοκαίρι δεν ήξερα πώς να πληρώσω το ενοίκιο μου. Μου συνέβη άλλη μια φορά το 2007”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More