Κ. Τσιλίδου στο TLIFE: “Νιώθω πολύ χαρά και άγχος μαζί για το γάμο”

Η Κάλλι Τσιλίδου και ο συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος μετά από 2 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο αγαπημένο νησί του ζευγαριού που είναι η Πάρος, εκεί όπου έγινε και η πρόταση γάμου! Ο στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού θα ταξιδέψουν στις 11 Σεπτεμβρίου στο κυκλαδίτικο νησί για να βρεθούν στις 20:00 στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής όπου η Κάλλι και ο Στέφανος θα ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η νύφη μίλησε στο ΤLife για τις λεπτομέρειες του γάμου αλλά και για τα συναισθηματά της. “Πολύ χαρά, πολύ άγχος. Άγχος και χαρά μαζί και αυτά εναλάσσονται”, δηλώνει το μοντέλο για το πως νιώθει που θα ντυθεί νυφούλα.

Όσον αφορά το νυφικό της, ήταν δώρο – έκπληξη της Ρέας Τουτουνζή που είναι και κουμπάρα του ζευγαριού. Το φόρεμα θα είναι απλό και είναι δημιουργία του σχεδιαστή Χρήστου Πετρίδη, του οίκου μόδας Φαλιάκος. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ακόμα, ο στιχουργός Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο καρδιοχειρούργος Γιώργος Γριτσόπουλος, που είναι ετεροθαλής αδερφός του γαμπρού και η κολλητή της φίλη Σίσσυ Μουριάδου. Η Σίσσυ είναι εικαστικός και βοήθησε σε όλο το καλλιτεχνικό μέρος του γάμου, από την διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου που θα γίνει το party μέχρι τις μπομπονιέρες.


Η Σίσσυ Μουριάδου

Οι μπομπονιέρες δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα και η Κάλλι δεν ήθελε να μας αποκαλύψει λεπτομέρειες γιατί θέλει να είναι έκπληξη για τους περίπου 170 καλεσμένους του γάμου της! Μετά το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί δεξίωση σε γνωστό μαγαζί στην παραλία της Σάντα Μαρίας.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στον γάμο της Δήμητρας Αιγινίτη και του Αντώνη Σρόιτερ που επίσης παντρεύτηκαν στο αγαπημένο τους νησί στην Σαντορίνη:

Read More

And More