Κ. Χατζηιωάννου: Πήρε πίσω τη χρυσή προίκα της… μετά από 17 χρόνια!

Κ. Χατζηιωάννου: Πήρε πίσω τη χρυσή προίκα της… μετά από 17 χρόνια! | tlife.gr

Πήρε πίσω τη χρυσή προίκα της η “βασίλισσα των τάνκερ”. Ο λόγος για την Κλέλια Χατζηιωάννου που τα τελευταία 17 χρόνια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον συντροφό της.

Η τελική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου στη δικαστική αντιδικία της Κλέλιας με τον πρώην άντρα της και εφοπλιστή, Γιάννη Φράγκο, ήταν υπέρ της και εκείνος πρόκειται να της επιστρέψει την προίκα της, η οποία αγγίζει το ποσό των 49.000.000 δολαρίων!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πριν δύο χρόνια η τότε απόφαση του δικαστηρίου ήταν ο εφοπλιστής να επιστρέψει στην Κλέλια Χατζηιωάννου το ποσό των 110.000.000 δολαρίων, δηλαδή περίπου 100.000.000 ευρώ! Μαζί με τα χρήματα αυτά καλούνταν να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.
Ωστόσο, οι δικηγόροι των δυο οικογενειών ήρθαν σε συμβιβασμό. “Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός είναι ικανοποιητικός για το ποσό που λαμβάνει η οικογένεια Χατζηιωάννου, η οποία συμφώνησε να παραιτηθεί από τις δίκες που γίνονται”, δήλωσε στην Espresso ο Αντώνης Παπαδημητρίου, ένας εκ των συνηγόρων της οικογένειάς Χατζηιωάννου.
Η δικαστική διαμάχη μετρούσε 17 χρόνια, από την εποχή που ο μακαρίτης Λουκάς Χατζηιωάννου, ζητούσε την επιστροφή των 49.000.000 δολαρίων που είχε δανείσει στο γαμπρό του για να κάνει νέες επιχειρηματικές κινήσεις.

READ more