Κ. Ζαρίφη: “Αγαπώ τις καμπύλες μου και ο σύντροφός μου τις λατρεύει!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκαλύπτοντας πως αγαπά τον εαυτό της και τις καμπύλες της, όπως ακριβώς κάνει και ο σύντροφός της Γιάννης, με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους επτά μήνες.
“Αγαπώ τις καμπύλες μου. Δεν είναι ότι κάθε πρωί που σηκώνομαι τους λέω “καλημέρα κορίτσια”…”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!” και πρόσθεσε: “Ο σύντροφός μου λατρεύει τις καμπύλες μου!”
Με αφορμή τη σέξυ φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό “Life&Style” δήλωσε ότι πέρασε πολύ όμορφα και σε καμιά περίπτωση δεν στενοχωρήθηκε με τα σχόλια που άκουσε, αφού πολλοί της είπαν αρκετά θετικά πράγματα. “Ζήλια υπήρξε πολλή. Ξέρεις τι είναι να πεινάς και να τρως λιναρόσπορο και να μην έχει κάνεις εξώφυλλο στο “Life&Style”; Ξέρω πώς είναι να νομίζει μια γυναίκα ότι πρέπει να είναι πιο πάνω από εσένα, επειδή έχει ωραία οπίσθια.”, ανέφερε.

Ακόμη, η ίδια αναφέρθηκε στη δίαιτα που έχει ξεκινήσει με τον Μουλίνο και τόνισε: “Έχω θυρεοειδή και είχα ένα πρόβλημα με τα νύχια μου – ξεφλούδιζαν συνέχεια. Μου είπαν ένα κόλπο και τώρα είναι εντάξει. Α! Ξεκινήσαμε τηλεοπτική δίαιτα με τον Μουλίνο. Πολύ γέλιο!”
Για το σύντροφό της Γιάννη είπε πως περνά πολύ όμορφα αλλά ακόμη δεν τον έχει γνωρίσει στην οικογένειά της. “Εμείς τα έχουμε παραδοσιακά αυτά. Είδες να κρέμεται πάνω μου κανένα χρυσαφικό; Πού είναι τα αρραβωνιάσματα; Από τη στιγμή που δεν υπάρχει μονόπετρο δεν θα γνωριστεί κανένας με κανέναν”.

Πάντως, όσον αφορά τις σχέσεις της δήλωσε: “Έχω κάνει άπειρες ακρότητες, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Αυτοκαταστροφικές καταστάσεις”.
Τέλος, για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση εξομολογήθηκε: “Όταν ένας άνθρωπος δεν χρησιμοποιεί μέσο, κάποιοι τσαντίζονται. Εγώ ήμουν μια χωριατοπούλα από τη Θήβα. Ήρθα στην Αθήνα και άρχισα να το προσπαθώ μόνη μου!”
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More