Κ. Ζαρίφη: Θα ήθελα όταν κρίνουμε έναν άνθρωπο, να μην μετράμε τα λακκουβάκια της κυτταρίτιδας του!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε και για τον αν είναι ερωτευμένη. Επίσης δήλωσε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ένα άνθρωπο από την κυτταρίτιδά του και μίλησε για τις αδυναμίες της!
Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει περάσει και ένα ολόκληρο μήνα με 300 ευρώ: “Υπήρξε μήνας που πέρασα με 300 ευρώ και δανεικά. Όπως μαθαίνεις να ζεις με πολλά, ζεις και με λιγότερα. Δεν είμαι, ούτως ή άλλως άνθρωπος που έπαιρνε ένα ζευγάρι παπούτσια των 500 ευρώ.”
Η ίδια δήλωσε πλαγίως ότι είναι ερωτευμένη: “Είμαι σε μια καινούρια κατάσταση εδώ και λίγο καιρό και είναι πάρα πολύ ωραία. Το να έχεις τύχη να βρεις έναν άνθρωπο που να περνάς καλά είναι προτιμότερο από οπουδήποτε “χρυσό συμβόλαιο” της τηλεόρασης.”
Η Κατερίνα είπε ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ρατσιστικά σχόλια λόγω των κιλών της: “Ήμουν ένας άνθρωπος που έκανε χιούμορ με αυτό. Θα ήθελα να φτάσουμε σε ένα σημείο που όταν κρίνουμε έναν άνθρωπο, να μην μετράμε τα λακκουβάκια της κυτταρίτιδας του. Ας μετρήσουμε αν είναι σωστός ή όχι. Είναι τραγικό το 2011 να ασχολούμαστε ακόμα με το πόσα εκατοστά μπούτι κυκλοφορεί ένας άνθρωπος.
Τέλος μίλησε για τις αδυναμίες της: “Υπήρξα “σετάκι” με το πάτωμα. Τους χωρισμούς, τις απογοητεύσεις, τις εργασιακές σφαλιάρες, όλα τα βιώνω στα πατώματα. Είμαι μεγάλη drama queen.

Read More

And More