Κ. Ζυγούλη: Πρώτη έξοδος μετά την γέννηση του Ρουβά junior!

Το top model, Κάτια Ζυγούλη, σε λιγότερο από ένα μήνα φαίνεται να έχει ανακτήσει πλήρως τη φόρμα της, έχοντας χάσει ακόμη και τα γραμμάρια που της απέφερε η δεύτερη εγκυμοσύνη.

Άκρως ανανεωμένη και όμορφη έκανε την πρώτη της έξοδο, μετά την γέννηση του Ρουβά junior.

Η Κάτια διασκεδάζει πολύ βλέποντας την κόρη της να πλησιάζει την κούνια του μωρού και χαϊδεύοντάς το να αναφωνεί με χαρά: “Το μωρό μας! Το μωρό μας!” Η μικρή έχει ξετρελαθεί με τον μπέμπη και της αρέσει να βρίσκεται κοντά του, παρατηρώντας του κάθε κίνηση.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Hello” ο Σάκης Ρουβάς έχει στο κινητό του ένα μικρής διάρκειας home video στο οποίο η Αναστασία χαϊδεύει τον αδερφό της και του μιλάει! Ο τρυφερός μπαμπάς πατάει συνεχώς play στο συγκεκριμένο βίντεο, καθώς δεν χορταίνει να το βλέπει.

Η άφιξη των δύο παιδιών δεν έχει επηρεάσει τον έρωτα που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Ο Σάκης και η Κάτια νιώθουν ακόμη μεγαλύτερο πάθος και αγάπη.

Στις φωτογραφίες του “Hello” βρίσκεται η Αναστασία με τους γονείς της Κάτιας, που το τελευταίο διάστημα μένουν στο σπίτι του ζευγαριού για να βοηθούν με το νεογέννητο, και έχουν πάει βόλτα στη θάλασσα για να παίξουν με την μικρή που τους έχει αδυναμία!


Δες φωτογραφίες του Hello

Read More

And More