Καφέ της Χαράς: Αυτό είναι το πρόσωπο που εικάζεται ότι πεθαίνει

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των γυρισμάτων του “Καφέ της Χαράς” έχει ξεκινήσει. Μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας τη Δευτέρα 4 Μαΐου, όλο το cast της αγαπημένης σειράς αναμένεται να συναντηθεί και να ξεκινήσει και πάλι τα γυρίσματα.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν σταματούν να γράφουν τα επόμενα επεισόδια, τα οποία, απ’ ότι φαίνεται είναι γεμάτα εκπλήξεις. Πριν λίγο καιρό, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι ένας ξαφνικός θάνατος στο χωριό θα ταράξει τις ζωές των πρωταγωνιστών.

“Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό TV O’CLOCK και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, είναι η Χάιδω.

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει.

Αναμένουμε λοιπόν!

Read More

And More