«Και εφύτευσεν ο Θεός Παράδεισον»: Πλήθος κόσμου στην επίσημη πρεμιέρα του έργου

Το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Και εφύτευσεν ο Θεός Παράδεισον” στο Σύγχρονο Θέατρο.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην παράσταση είναι και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος είναι και ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νέα σειρά που δούμε στον ΑΝΤ1, “Ο πρώτος από εμάς“. Έτσι, οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, με τους οποίους όπως φαίνεται έχει δέσει αρκετά, έδωσαν το παρών προκειμένου να τον απολαύσουν και να τον καμαρώσουν από κοντά.

Αθηνά Οικομάκου, Λένα Δροσάκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκαν στο Σύγχρονο Θέατρο, όπου και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παράσταση, ενώ το παρών έδωσαν και ο Σωτήρης Τσαφούλιας, η Λίλα Μπακλέση, Άννα Μενενάκου, Πέτρος Λαγούτης, Γωγώ Μπρέμπου, Αναστασία Γιαμαλή, Πιέρρος Ανδρεακάκος και Νικόλ Παναγιώτου.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης και εξασφάλισε τα παρακάτω στιγμιότυπα

Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Σωτήρης Τσαφούλιας-Άννα Μενενάκου-Πέτρος Λαγούτης-Μαρία Κατσανδρή

Γωγώ Μπρέμπου-Χρήστος Χωμενίδης-Κωνσταντίνος Κάππας-Γιάννης Τσιμιτσέλης

Πιέρρος Ανδρακάκος-Σπύρος Χατζηαγγελάκης-Λένα Δροσάκη-Αθηνά Οικονομάκου-Γιάννης Τσιμιτσέλης

Λένα Δροσάκη, Νικόλ Παναγιώτου, Αθηνά Οικονομάκου

Λίλα Μπακλέση

Αναστασία Γιάμαλη

 

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο – ο τίτλος του είναι εμπνευσμένος από το 2,8 κεφάλαιο της Γένεσης της Παλαιάς Διαθήκης- πραγματεύεται ένα τραγικά επίκαιρο θέμα, μία από τις ισχυρότερες μορφές έμφυλης βίας, το sex trafficking. Υπερεξουσία ανθρώπων στις ζωές άλλων με μόνο κίνητρο το κέρδος, σωματική και ψυχολογική βία, κυκλώματα, οργανωμένο έγκλημα που επεκτείνει διαρκώς τη δράση του και ζωές που χάνονται, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά – με το να ζουν υπό την σκιά και τον φόβο του θύτη.

Έντεκα ηθοποιοί σε έντεκα ρόλους λειτουργούν σαν ένα σώμα και καταθέτουν ο καθένας από τη σκοπιά του το δικό του κομμάτι συνθέτοντας σταδιακά το παζλ της ιστορίας, ενώ ταυτόχρονα η επί σκηνής ζωντανή μουσική ενισχύει τη δράση και δημιουργεί μία υποβλητική ατμόσφαιρα.

Παίζουν οι (με αλφαβητική σειρά): Αθηνά Αλεξοπούλου, Βαγγέλης Αμπατζής, Παναγιώτης Γαβρέλας, Κωνσταντίνος Κάππας, Μαρία Κατσανδρή, Χρύσα Κοτταράκου, Γρηγόρης Μπαλλάς, Μαρία Προϊστάκη, Αθηνά Σακαλή, Θανάσης Χαλκιάς, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More