Και επίσημα η Ναταλία Γερμανού του χρόνου στο “Ε”!

Δεν πάει πουθενά, πουθενά στο Epsilon θα μείνει και του χρόνου η Ναταλία Γερμανού, κάτι για το οποίο άλλωστε σου είχα μιλήσει αρκετές μέρες πιο πριν. Απλώς επανέρχομαι στο θέμα, γιατί… κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Η Ναταλία ,λοιπόν, επιμένει Epsilon και καλά κάνει και μάλιστα; Είναι πανέτοιμη να πέσει και σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες. Βλέπεις, εκτός από το “Μη χανόμαστε” αναλαμβάνει και την παρουσίαση της καθημερινής μεσημεριανής ζώνης από τη 1.00 μέχρι και τις 4.00, γιατί ως γνωστόν τα πρότζεκτ που είναι… μες την καλή χαρά της πάνε πολύ.

Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού;

“…Το E TV από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού πίστεψε σε μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την λαμπερή παρουσιάστρια και τελικά το σλόγκαν της Ναταλίας … Έψιλον ….εδώ είμαι και εγώ θα συνεχιστεί με την ανανέωση του συμβολαίου της για έναν ακόμα χρόνο.

Δυνατά μπαίνει στη μάχη από την καινούργια χρονιά η Ναταλία και βάζει τη σφραγίδα της στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού αναλαμβάνοντας ένα νέο μαγκαζίνο από τη 13:00 ως τις 16:00 ενώ, θα συνεχίσει και την επιτυχημένη της εκπομπή « Μη χανόμαστε».
Η τρίωρη μεσημεριανή εκπομπή θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η δημοφιλής παρουσιάστρια ήδη έχει ξεκινήσει , μαζί με τα στελέχη του καναλιού ,την αναζήτηση της ομάδας που θα την πλαισιώσει και η οποία θα αποτελείται από επαγγελματίες του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου.
Η Ναταλία Γερμανού άλλωστε ξέρει πολύ καλά να είναι πάντα … μες την καλή χαρά !…”

Read More

And More