Και επισήμως στα χέρια του Μάρκου Σεφερλή το “Πρωινό Mou”!

Και με την… βούλα ο Μάρκος Σεφερλής στο Mega! Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναλαμβάνει από Οκτώβρη τα ηνία της καθημερινής, πρωινής, ψυχαγωγικής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού.

Οι ιθύνοντες του Mega βρισκόντουσαν εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις μαζί του και τελικά αυτές οι συζητήσεις καρποφόρησαν, με αποτέλεσμα ο Μάρκος να είναι ο brand-new εκλεκτός του καναλιού.

Ετσι, σήμερα και συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το ΔΣ του Mega, στο οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ψυχαγωγία του προγράμματος του καναλιού για την σεζόν 2014-2015 (και όχι την ενημέρωση, το τονίζω αυτό λόγω της θερμής κατάστασης που επικρατεί με την Ολγα Τρέμη) και φυσικά όπως αναμενόταν ένα από τα κυρίαρχα θέματα ήταν η έλευση του Μάρκου στο “Πρωινό Mou”, η οποία έγινε αποδεκτή και προχώρησε κανονικά.

Μάλιστα, αναμένεται από Δευτέρα να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, μέσα από την οποία θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες τόσο σε σχέση με αυτό το ολοκαίνουργιο τηλε-συνοικέσιο, όσο και σε σχέση με το ποιοι θα πλαισιώσουν τον Μάρκο σε αυτό πραγματικά το Megaλο του βήμα!!!

Read More

And More