Και με την …βούλα “Master Chef” η Ευγενία !

Ουυυφ πάει κι αυτό ! Το …θρίλερ της συνεργασίας Ευγενίας Μανωλίδου – Mega έληξε και ησύχασα η γυναίκα. Δεν ξέρετε το πόσο άγχος το είχα… Ελεγα, μωρέ έχει υπογράψει για το “Master Chef” όντως, ή την έχουν ακόμα στο …περίμενε; Κι ,όμως, κυρίες μου και κύριοι, η Ευγενία Μανωλίδου και υπέγραψε και ανήκει και με την …βούλα πια στο Μεγάλο Κανάλι.

Και για του λόγου το αληθές ; Πριν απο λίγο το κανάλι της Μεσογείων μας έστειλε και την …πατροπαράδοτη ανακοίνωση που συνοδεύει πάντα τις νέες συνεργασίες , την οποία και σας την παραθέτουμε , έτσι για την …τηλεοπτική ιστορία. Γιατί κατά τα άλλα; Εμείς σας τα είχαμε πει πρώτοι και καλύτεροι μέσα απο το “T-Life” !

“…” Master Chef” , o μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής στο Mega, γεμάτος πάθος, φαντασία, δημιουργικότητα και δυνατά συναισθήματα. Στην παρουσίαση ; Η Ευγενία Μανωλίδου ! Μαζί της τρεις βραβευμένοι σεφ με γνώσεις και εμπειρία που διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού, κρίνουν και αποφασίζουν : Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Οι οντισιόν ξεκινούν από την συμπρωτεύουσα. Το πρώτο ραντεβού δίνεται στο ξενοδοχείο Porto Palace στις 23 Ιουνίου και συνεχίζονται στην Αθήνα, στις 2,3 και 4 Ιουλίου.
Οι 50 υποψήφιοι που θα ξεχωρίσουν, θα περάσουν τη δοκιμασία του bootcamp, όπου θα γίνει η τελική επιλογή. Από τις 12 έως τις 17 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα δοκιμάζονται καθημερινά από την κριτική επιτροπή. Σε αυτό το στάδιο θα κριθεί η δεξιοτεχνία τους, η εφευρετικότητά τους και η γνώση τους.
Οι 20 που θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες του bootcamp, θα αποτελέσουν τους υποψήφιους Master Chefs. Τις επιδόσεις τους θα τις παρακολουθούμε μέσα από το πρόγραμμα του Mega, τη νέα σεζόν…”

Read More

And More