Και με την… βούλα το Epsilon περνά στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη!

Κι επισήμως γυρίζει σελίδα το Epsilon! Το κανάλι των Μελισσίων ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στον Ιβάν Σαββίδη, μιας και σήμερα εκδόθηκε και η σχετική ανακοίνωση, που έχει να κάνει με την μεταβίβαση του καναλιού, από την πλευρά της εταιρίας του γνωστού επιχειρηματία. Μία ανακοίνωση την οποία η αλήθεια είναι, πως πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν με αγωνία.

Έτσι, το Epsilon πια από τα χέρια του Φίλιππου Βρυώνη πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και όλοι κάνουν λόγο για μια νέα τηλεοπτική εποχή.

Όσο για το μετοχικό μερίδιο του Mega που είχε εξαγοράσει ο Ιβάν Σαββίδης από τον Φώτη Μπόμπολα τον περασμένο Μάιο, αυτό πλέον δεν ανήκει στον Ρώσσο επιχειρηματία, μιας και η ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τα ρεπορτάζ που έλεγαν εδώ κι αρκετό καιρό πως το 20,0% του Mega δεν είναι πλέον στην κατοχή του Ιβάν Σαββίδη.

“…Ανακοίνωση DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD
Από τη Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD.
Επιπροσθέτως, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία.
Παράλληλα, ανακοινώνεται πως, με τη καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018…”

Read More

And More