Και με την …βούλα του χρόνου οι Καραμερο-Χαριτάτοι στον ΑΝΤ1 !

Και με την …βούλα του χρόνου οι Καραμερο-Χαριτάτοι στον ΑΝΤ1 ! | tlife.gr
Με …δόξα και τιμή, ανανέωσε σήμερα ο ΑΝΤ1 το συμβόλαιο συνεργασίας τόσο του Σπύρου Χαριτάτου, όσο και του Γιώργου Καραμέρου, για να είμαστε κι απο Σεπτέμβρη … «10 με 1 μαζί» ! Και για του λόγου το αληθές ,σας παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση που μας έστειλε το γραφείο τύπου του καναλιού.

«…Το πρωινό δίδυμο που ανέτρεψε τις παλιές συνήθειες κι έφερε νέο αέρα στα πρωινά μας, κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις και την αγάπη των τηλεθεατών! Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της σεζόν και θα παραμείνουν 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ μας, καθώς ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1.

Η διαφορετική πρόταση του ΑΝΤ1 που προσφέρει κάθε πρωί ενημέρωση και ψυχαγωγία με άποψη και θετική ενέργεια, βρήκε θερμή ανταπόκριση από το κοινό, όπως δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης για το σύνολο της σεζόν. Το 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ όχι μόνο κατέκτησε την πρωτιά στο σύνολο των τηλεθεατών (με μέσο όρο 19,9%), αλλά αύξησε κατά πολύ το μέσο όρο του στο δυναμικό κοινό 15-44 ετών (18,2%) σε σύγκριση με την περσινή σεζόν. Πρόκειται για πολύ σημαντική άνοδο (4,3 μονάδων περίπου), δεδομένου ότι ο ΑΝΤ1 ήταν το μόνο κανάλι που αύξησε το ποσοστό του στη συγκεκριμένη ζώνη σε σύγκριση με πέρυσι, ανεβαίνοντας μια θέση πιο πάνω στην προτίμηση του κοινού 15-44.
Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα συνεχίσουν να ‘παντρεύουν’ την επικαιρότητα με την καλή διάθεση και την επόμενη σεζόν, 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ στον ΑΝΤ1…»

READ more