“Καίει” τον Στεφανάκη η κολλητή της Φαίης – Έβαλε τα κλάματα η αδελφή της

Ένταση επικράτησε κατά την 5η μέρα της δίκης για την πολύκροτη υπόθεσης της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπάχλα, τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.

Τι κατέθεσε η κολλητή της Φαίης
Η στενή φίλη της Φαίης ανέφερε πως ο κατηγορουμενος είχε απαγορέψει στην 23χρονη να εργάζεται και να βλέπει τους φίλους της καθώς τη ζήλευε παράφορα και συχνά της έκανε σκηνές.

Οπως χαρακτηριστικά κατέθεσε η μάρτυρας – κλειδί, λίγες μέρες πριν τον άγριο ξυλοδαρμό που οδήγησε τη Φαίη στο θάνατο το ζευγάρι είχε έναν καυγά γιατί η καλλονή με τα γαλάζια μάτια του είπε οτι θα βγει για φαγητο με μια φιλη της και ο Στεφανάκης της είπε Θα σου γ… Και δεν θα βγαίνεις έξω για να γνωρίζεις γκόμενους. Δεν θα πας πουθενά !.

Μίλησε επίσης για άλλα δυο περιστατικά πριν το μοιραίο βράδυ όπου είχε δει τη Φαίη να είναι πολύ χτυπημένη. Συγκεκριμένα ανέφερε τρεις εβδομάδες πριν συμβεί ότι συνέβη, η Φαίη κούτσαινε και είχε μώλωπες στο πρόσωπο. Μου είπε οτι είχε πέσει από τις σκάλες του σπιτιού της ενώ σε μια άλλη φίλη μας είπε οτι έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι του Βαγγέλη. Δεν την πίστεψα, όπως δεν πίστεψα οτι δεν είχε συμβεί τίποτα όταν μου είπε πως ήθελε να πάει στο Κέντρο Υγείας στα Σπατα, κατα τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας, γιατί την πονούσε το αυτί της.

Διάβασε περισσότερα για τις εξελίξεις στο Newsit

Read More

And More