“Καίγονταν ζωντανοί και οι κουκουλοφόροι τους έβριζαν!”

Όσο οι ώρες κυλούν τόσο περισσότερες λεπτομέρειες της χτεσινής τραγωδίας βγαίνουν στο φως! Ο σύζυγος της μίας από τις υπαλλήλους που σώθηκαν την τελευταία στιγμή, περιγράφει τα γεγονότα όπως του τα μετέφερε η γυναίκα του: ”Όλο το κτίριο γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαν να δουν ούτε στα πέντε μέτρα. Η γυναίκα μου ένα λεπτό να αργούσαν οι πυροσβέστες, θα είχε πεθάνει”, δήλωσε ο 38χρονος.

Και συνεχίζει: ”Την ώρα που οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να βγουν από το κτίριο, οι κουκουλοφόροι που έριξαν τις δύο μολότωφ τους λιθοβολούσαν και τους έβριζαν. Να καείτε π*******ς τραπεζικοί. Να καείτε π******ς. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τους ήθελαν νεκρούς”.

Ο 38χρονος περιέγραψε και τον τρόπο που η έγκυος Αγγελική, ο Νώντας και η Παρασκευή, έχασαν την ζωή τους.
”Η Αγγελική μιας και ήταν έγκυος, δεν μπορούσε να κινηθεί γρήγορα κι έτσι σωριάστηκε δίπλα στο γραφείο της. Ο Νώντας άνοιξε το κλιμακοστάσιο για να φύγουν οι υπόλοιποι, αλλά εκείνος εγκλωβίστηκε και δεν πρόλαβε να σωθεί. Η Παρασκευή μολονότι έφτασε στο παράθυρο, δεν πρόλαβε να βγει έξω γιατί λιποθύμισε από τις αναθυμιάσεις”, λέει με τρεμάμενη φωνή ο αγανακτισμένος σύζυγος.

Όσοι επέζησαν, μπορεί να είναι σωματικά υγιείς αλλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ. Δεν είναι τυχαίο που πετάγονταν στον ύπνο τους τρομαγμένοι μούσκεμα στον ιδρώτα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164