«Καίγονταν ζωντανοί και οι κουκουλοφόροι τους έβριζαν!»

«Καίγονταν ζωντανοί και οι κουκουλοφόροι τους έβριζαν!» | tlife.gr

Όσο οι ώρες κυλούν τόσο περισσότερες λεπτομέρειες της χτεσινής τραγωδίας βγαίνουν στο φως! Ο σύζυγος της μίας από τις υπαλλήλους που σώθηκαν την τελευταία στιγμή, περιγράφει τα γεγονότα όπως του τα μετέφερε η γυναίκα του: »Όλο το κτίριο γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαν να δουν ούτε στα πέντε μέτρα. Η γυναίκα μου ένα λεπτό να αργούσαν οι πυροσβέστες, θα είχε πεθάνει», δήλωσε ο 38χρονος.

Και συνεχίζει: »Την ώρα που οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να βγουν από το κτίριο, οι κουκουλοφόροι που έριξαν τις δύο μολότωφ τους λιθοβολούσαν και τους έβριζαν. Να καείτε π*******ς τραπεζικοί. Να καείτε π******ς. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τους ήθελαν νεκρούς».

Ο 38χρονος περιέγραψε και τον τρόπο που η έγκυος Αγγελική, ο Νώντας και η Παρασκευή, έχασαν την ζωή τους.
»Η Αγγελική μιας και ήταν έγκυος, δεν μπορούσε να κινηθεί γρήγορα κι έτσι σωριάστηκε δίπλα στο γραφείο της. Ο Νώντας άνοιξε το κλιμακοστάσιο για να φύγουν οι υπόλοιποι, αλλά εκείνος εγκλωβίστηκε και δεν πρόλαβε να σωθεί. Η Παρασκευή μολονότι έφτασε στο παράθυρο, δεν πρόλαβε να βγει έξω γιατί λιποθύμισε από τις αναθυμιάσεις», λέει με τρεμάμενη φωνή ο αγανακτισμένος σύζυγος.

Όσοι επέζησαν, μπορεί να είναι σωματικά υγιείς αλλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ. Δεν είναι τυχαίο που πετάγονταν στον ύπνο τους τρομαγμένοι μούσκεμα στον ιδρώτα.

READ more