Καϊλή – Διαμαντίδης: Η βουλευτίνα που κέρδισε τον εφοπλιστή!

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης περνούν την καλύτερη φάση της κοινής τους ζωής. Έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους φαίνεται πως βρήκαν το μυστικό για να είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Εκείνος θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους εφοπλιστές στο χώρο της ναυτιλίας ενώ εκείνη έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην καριέρα της ως πολιτικός, αν και πολύ νέα ακόμα.

Μάλιστα, συγκατοικούν στο σπίτι του εφοπλιστή και ζουν την αγάπη τους χωρίς να το κρύβουν και ολοένα και περισσότερο κάνουν κοινέ δημόσιες εμφανίσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι ιδιαίτερα αυξημένες καταφέρνουν να περνούν πολλές μέρες τις εβδομάδας μαζί. Εκείνη στη Θεσσαλονίκη, εκείνος στην Αθήνα και πολλές φορές στο εξωτερικό αλλά η απόσταση εκμηδενίζεται μπροστά στον έρωτά τους.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν πρόσφατα δεν ήταν λόγω της χιολιομετρικής απόστασης αλλά, όπως αναφέρει η RealLife, εξαιτίας της απότομης δημοσιότητας που πήρε η σχέση τους.

Εκτός από την συγκατοίκηση στο ίδιο σπίτι, η βουλευτής συνοδεύει τον αγαπημένο της αρκετά συχνά στα επαγγελματικά του ταξίδια στο Λονδίνο. Το ίδιο κάνει και ο εφοπλιστής αφού πηγαίνει συχνά στην γενέτειρα της Εύας. Μαλστα, ο ίδιος δεν διστάζει να την επισκεφτεί και στην Βουλή προκειμένου να την δει.

Read More

And More