Κάιλι Τζένερ – Τράβις Σκοτ: Σύννεφα στη σχέση τους – Το τρίτο πρόσωπο και απάντηση του ράπερ στις φήμες απιστίας

Έντονη φημολογία υπάρχει εδώ και λίγα 24ωρα που θέλει τον Τράβις Σκοτ να έχει απατήσει την σύντροφό του, Κάιλι Τζένερ, με τον ίδιο να μη διστάζει να παίρνει θέση ανοιχτά για το ζήτημα.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή Ρότζιν στα Instagram Stories της, στο οποίο βρισκόταν στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο με τον Τράβις Σκοτ να φαίνεται στο βάθος.

Το βίντεο μέσα σε μόλις λίγα λεπτά έγινε viral και έτσι ο Τράβις Σκοτ θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν να γράφονται κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram όπου έγραφε: «Είναι πολλά παράξενα που συμβαίνουν. Κάποιο απρόσκλητο πρόσωπο έβγαζε κρυφά φωτογραφίες σε κάτι που υποτίθεται ότι ήταν ένα κλειστό σκηνικό ενώ εγώ σκηνοθετούσα ένα βίντεο. Το λέω για τελευταία φορά. Δεν το γνωρίζω αυτό το άτομο. Δεν ήμουν ποτέ με αυτό το άτομο. Παρακαλώ, λοιπόν, σταματήστε με τα συνεχή παιχνίδια στον κυβερνοχώρο και τη φανταστική αφήγηση».

Ο γνωστός ράπερ και η μελαχρινή καλλονή, Ρότζιν φέρεται να είχαν σχέση το 2013, πολύ πριν ο μουσικός αρχίσει να βγαίνει με την διάσημη τηλεπερσόνα, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο παιδιά.

Στη διάρκεια των ετών, οι «θαυμαστές» του ζευγαριού βρήκαν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο διάσημος ράπερ και η Ρότζιν δεν έκοψαν ποτέ πλήρως δεσμούς και συνέχισαν να επικοινωνούν, παρόλο που ο Τράβις είχε γνωρίσει την Κάιλι Τζένερ.

Επίσης, φέρεται το μοντέλο να εμπλέκεται και στον σύντομο χωρισμό του από την Κάιλι Τζένερ το 2019, κάτι που η ίδια χαρακτήρισε τότε «ψεύτικο αφήγημα».

Ο Τράβις Σκοτ φάνηκε να επιβεβαιώνει το σενάριο όταν δημοσίευσε τη δική του φωτογραφία από κάτι που έμοιαζε με το ίδιο γύρισμα. Αφού αρνήθηκε τον ισχυρισμό της Ρότζιν και είπε ακόμη και ότι δεν ήξερε ποια ήταν, το μοντέλο αναδημοσίευσε τη δήλωσή του και άρχισε να εκτοξεύει πυρά.

«Προσποιήθηκα ότι δεν σε ήξερα, συμφώνησα με οποιοδήποτε αφήγημα… όσα σκ@@@ και αν δέχτηκα. Αλλά να λες ότι δεν με ξέρεις και δεν έχεις πάει ποτέ μαζί μου όταν σίγουρα είσαι μαζί μου, όταν σε έχουν δει όλοι μαζί μου, όταν έχω φωτογραφίες και βίντεο σου μαζί μου; Έλα. Έλα, κύριος!” ξέσπασε.

Η Ρότζιν επέμεινε ότι την προσκάλεσαν στο γύρισμα αν και δεν είπε από ποιον δέχτηκε την πρόσκληση, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν εμφανίζεται οπουδήποτε απροσκάλεστη και ποτέ δεν έχει βγάλει κρυφά καμία φωτογραφία στη ζωή της. «Έπρεπε να το αναρτήσω αυτό; Όχι! Έφερε αναστάτωση; Εντελώς!» παραδέχτηκε.

Mάλιστα, το μοντέλο συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ήταν με τον Τράβις Σκοτ την περασμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Βγήκα από την πόρτα και κάθε κορίτσι που ήξερε μου έλεγε “ο Travis σε ζητάει, έλα πίσω”. Θα προσποιηθούμε ότι δεν συνέβη ούτε αυτό;” γράφει με ειρωνεία και προσθέτει: «Απατάς αυτή τη σκύλα κάθε βράδυ. Όλη η πόλη το βλέπει! Μην το κάνεις αυτό».

Η Ρότζιν στη συνέχεια επανέλαβε την προηγούμενη άρνησή της ότι ήταν η φημολογούμενη «ερωμένη πριν από μερικά χρόνια», επιμένοντας ότι δεν ήταν «ο λόγος που συνέβη κάτι μεταξύ τους».

«Όλα αυτά τα πράγματα είναι ανόητα, το Διαδίκτυο δεν έχει σημασία και ελπίζω να θυμάστε ότι τίποτα από αυτά δεν είναι ο πραγματικός κόσμος. Το μόνο άτομο για το οποίο το διαδίκτυο είναι ο πραγματικός κόσμος είναι η κυρία Τζένερ γιατί έτσι τρέφεται” πρόσθεσε η Ρότζιν για να έρθει η απάντηση από τον Τράβις Σκότ και να συνεχιστεί η διαδικτυακή αντιπαράθεση.

Φωτογραφίες: Instagram, Splash Ideal Images

Read More

And More