Καινούργιου – Μαγγίρα: Από τη συνύπαρξη στην tv… «στα μαχαίρια» – Όταν φωτογραφίζονταν μαζί και μιλούσαν η μία για την άλλη

Μια νέα «κόντρα» ξεκίνησε τα τελευταία 24ωραια στον κόσμο της τηλεόρασης, ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, Κατερίνα Καινούργιου Vs Μπέττυ Μαγγίρα!

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Κυριακής, είδαμε την αγαπημένη ηθοποιό και performer να πρωταγωνιστεί στο trailer της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μαζί με τους συνεργάτες της παρουσιάζεται να βρίσκεται στο Παρίσι. Κάποιοι λοιπόν -τόσο συνεργάτες της στην εταιρία του Νίκου Κοκλώνη, όσο και χρήστες του twitter- θεώρησαν πως τη σατιρίζουν λόγω του ταξιδιού της το Σαββατοκύριακο στην πόλη του Φωτός με τις φίλες και τις συνεργάτιδές της. (Δες εδώ το επίμαχο βίντεο)

Mάλιστα, στο τρέιλερ οι συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα ακούγονται να την αποκαλούν «κυρία» ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της στο Παρίσι, με την ίδια να λέει «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε μάλιστα την έντονη ενόχλησή της γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: «Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη».

Από τη συνεργασία στον Alpha στον τηλεοπτικό «πόλεμο»

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μπέττυ Μαγγίρα δεν είναι δυο γυναίκες που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους… Αντιθέτως την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015 είχαν συνεργαστεί στην απογευματινή εκπομπή του Alpha «Όλα παίζουν» μαζί με την Αλέκα Καμηλά και τον Γιώργο Λιανό.

Όπως έγραφε το Δελτίο Τύπου του σταθμού: «Οι τέσσερις συμπαρουσιαστές, θα ανταλλάσσουν σκέψεις και απόψεις με αφορμές από την ειδησεογραφία, θα συνομιλούν με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους και θα δίνουν τον λόγο στους τηλεθεατές κάνοντας χρήση όλων των μέσων, παλιών και νέων».

Όπως ήταν επόμενο τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και η Μπέττυ Μαγγίρα μιλούσαν η μία για την άλλη σε τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις, λόγω της συνεργασίας τους. Το TLIFE σου εξασφάλισε παλιές δηλώσεις των δύο γυναικών…

«Η Αλέκα Καμηλά και η Μπέττυ Μαγγίρα είναι δύο πολύ έξυπνες γυναίκες και δουλεύουν πολλές ώρες. Η μία έχει ένα μωράκι δέκα μηνών και η άλλη έχει τρία παιδιά. Όταν βλέπω γυναίκα εργαζόμενη και με παιδιά στο σπίτι – η Μπέττυ κάνει και θέατρο – ξέρεις το θαυμάζω πάρα πολύ. Με την Αλέκα έχω έρθει αρκετά κοντά, είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός και χαλαρός. Με την Μπέττυ δεν έχουμε έρθει ακόμη τόσο κοντά. Γνωριζόμαστε μέσα από την εκπομπή, είμαστε και οι δυο αρκετά δυναμικές γυναίκες. Ενώ η Αλέκα μπορεί να κάνει πιο πίσω» είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη το μακρινό 2014.

Από την άλλη μεριά, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε δηλώσει έναν μήνα μετά στο Πρωινό: «Δεν θεωρώ ότι ταιριάζει το χιούμορ μας με την Κατερίνα, αλλά γελάω. Περνάμε ωραία στις συσκέψεις, γελάμε. Δεν την έχω συναναστραφεί πολύ για να ξέρω αν θα έκανα παρέα μαζί της. Με την Αλέκα κάνουμε παρέα, είμαστε πάνω από δέκα χρόνια φίλες. Όταν βγαίνουμε με την Κατερίνα έξω, περνάμε ωραία, γελάω με το χιούμορ της».

 

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή ολοκληρώθηκε πρόωρα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκονταν αρκετά συχνά στις ίδιες κοσμικές εκδηλώσεις. Τόσο το 2018, όσο και το 2019 οι δύο λαμπερές κυρίες είχαν βρεθεί μαζί στα fashion show των MiRo.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες

Όλα ξεκίνησαν, όταν πριν λίγες εβδομάδες στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ που «φωτογράφιζε» την Κατερίνα Καινούργιου και ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι η παρουσιάστρια του Alpha έχει χωρίσει από τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε αρχικά να μην σχολιάσει τίποτα ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα μέσα από την εκπομπή της «ξέσπασε» κάνοντας λόγω για μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

«Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Για να μάθουν τα προσωπικά μου γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα λέμε όλα. Όταν λέμε για κιτρινισμούς… Αυτά τα χτυπήματα που κάνουν κάτω από τη ζώνη σε εκείνο το κανάλι… Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Με πείραξε. Και δεν το περίμενα ούτε από τη παρουσιάστρια που τη σέβομαι τόσο πολύ ούτε από τους συνεργάτες αλλά δε πειράζει τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν» είχε πει τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Για να δούμε, λοιπόν, θα συνεχιστεί η κόντρα των δύο κυριών ή θα περάσει στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας;

Read More

And More