Χειμωνιάτικος καιρός με τσουχτερό κρύο όλο το Σαββατοκύριακο!

Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο σε όλη την χώρα. Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια.

Αναλυτική η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Στη Μακεδονία και την Θράκη θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 2 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρος, τη δυτική στερεα και τη δυτική Πελοπόννησος θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νοτιοδυτικά. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 4 έως 23 βαθμούς Κέλσιου. Στα βορειοδυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 5 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κέλσιου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί στο βορειοανατολικό αιγαίο. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 8 έως 23 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική θα επικρατούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 6 έως 16 βαθμούς Κέλσιου.
Πρόγνωση για την Κυριακή
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Πελοπόννησο, την ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα και τη Θράκη με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα νοτιοανατολικά δυτικοί 5 μποφόρ.

Read More

And More