Καιρός: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στον πλημμυρισμένο Περιφερειακό στην Θεσσαλονίκη!

Άγριος καιρός! Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει πως από την Πέμπτη, 19.09.2019, περιμένουμε ραγδαία επιδείνωση. Όπερ και εγένετο! Ήδη στα Τρίκαλα η χαλαζόπτωση δημιούργησε καταστροφές, ενώ σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, την Παρασκευή 20.09.2019, δεν θα γλιτώσει ούτε η Αττική!

Μεγάλα προβλήματα, όμως, δημιούργησε και η έντονη βροχόπτωση που έπληξε το βράδυ την Θεσσαλονίκη.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, υπόγεια πλημμύρισαν κι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους. Η ισχυρή βροχόπτωση που συνοδευόταν από δυνατές ριπές ανέμων έπληξε -κυρίως- τον Εύοσμο, την Ευκαρπία, το Ωραιόκαστρο και την Ευκαρπία. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 20.09.2019, η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνέχιζε τις αντλήσεις υδάτων ενώ νωρίτερα πραγματοποίησε απεγκλωβισμούς οδηγών από οχήματα.

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα! Δύο οχήματα εγκλωβίστηκαν στην Εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ευόσμου. Ο οδηγός του ενός οχήματος κατάφερε ευτυχώς να βγει από το όχημά του.

Η γυναίκα οδηγός του δεύτερου οχήματος απεγκλωβίστηκε τελικά με την βοήθεια πληρώματος περιπολικού της Άμεσης Δράσης που έσπευσε στο σημείο.

Πηγή: Newsit

Read More

And More