Καιρός για βόλτες! Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες – video

Για σήμερα και τις επόμενες τρεις μέρες τα νέα για τον καιρό είναι αρκετά καλά αφού δεν θα χρειαστεί να φορέσεις τα πιο βαριά σου ρούχα!

Σήμερα συγκεκριμένα στην Αττική, θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατα περιόδους πιο πυκνές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 12 βαθμούς.

Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις το πρωί. Στις υυπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένονται αραιές ενφώσεις κατα τόπους πιο πυκνές. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 έως 14 βαθμούς.

Δες αναλυτικά τον καιρό του τετραημέρου στο video

Και για τις επόμενες ημέρες οι θερμοκρασίες θα είναι ίδιες και ακόμη καλύτερες και ιδιαίτερα το Σάββατο που θα υπέρχουν περιοχές που θα έχουν ως και 19 βαθμούς.

Read More

And More