Καίτη Φίνου: «Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid, σάπισαν όλα»

Τον λόγο για τον οποίο δε βγάζει πλέον φωτογραφίες χαμογελαστή, αλλά και ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη υγεία της, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik-Tok, η Καίτη Φίνου.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, έχασε όλα τα δόντια της, «Αυτό που μου συμβαίνει, που δεν βγαίνω φωτογραφίες χαμογελαστή… Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid. Είχα γέφυρες, σάπισαν όλα μετά τον Covid που έπαθα εγώ, που αρρώστησα.

Έπρεπε να τα φτιάξω τον καιρό που ήμασταν κλεισμένοι μέσα, τότε δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα γενικά να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησε από ένα λάθος. Τελοσπάντων, μην πολυλογώ είχαν σαπίσει κάτω από τις γέφυρες τα δόντια. Δεν φαινόντουσαν», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου και συνέχισε:

«Βρίσκομαι σε μια διαδικασία να βγάλω πρώτα τις ρίζες, πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και να μπουν σιγά σιγά κάποια εμφυτεύματα. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Όλο αυτό με έχει ρίξει ψυχολογικά, αλλά εντάξει για να μιλάω τώρα, θα το έχω ξεπεράσει.

Δεν φτάνει αυτό, αλλά μου εμφανίστηκε μετά την αρρώστια του Covid, ωχρά κηλίδα. Έχω εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. Ευχαριστώ τη Ναταλία Γερμανού που με έστειλε στην δική της οφθαλμίατρο και υπάρχει μια διαδικασία με ενέσεις και δεν συμμαζεύεται».

 

@kaiti1959 #myteeth #myeys ♬ πρωτότυπος ήχος – Καίτη Φίνου\

Read More

And More