Καίτη Φίνου: Η προσωπική εξομολόγηση για τις σκηνές με εσώρουχα που έκανε στην καριέρα της [pics]

Η Καίτη Φίνου αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της χώρας μας που έχει πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η ίδια έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς της και έχει καταφέρει να κάνει πολλές επιτυχίες. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην την βλέπουμε κάπου, όμως έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media, από όπου και επικοινωνεί καθημερινά μαζί τους.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Καίτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από διάφορες σκηνές της σε ταινίες του κινηματογράφου, στις οποίες χρειάστηκε να είναι με μαγιό ή sexy εσώρουχα. Η αλήθεια είναι, ότι εκείνη την περίοδο δεν ήταν τόσο συχνό το φαινόμενο οι γυναίκες να εμφανίζονται κατά αυτόν τον τρόπο, γεγονός που τις έκανε να νιώθουν άβολα και αμήχανα.

“Πολύ νωρίς συνειδητοποίησα πως το εμπορικό θέατρο και ο κινηματογράφος ήθελαν το λίγο γυμνό τους. Ντρεπόμουν πολύ αλλά προσπάθησα τουλάχιστον να μην φαίνεται χυδαίο. Και νομίζω πως το κατάφερα. Υπήρχαν όμως και οι πολύ δύσκολες εμφανίσεις….Εκεί…….Την άλλη φορά η συνέχεια”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που κοινοποίησε.

Δες φωτογραφίες:

Αναμφισβήτητα αποτελούσε μία από τις ωραιότερες γυναικείες παρουσίες της εποχής!

Read More

And More