Καίτη Γαρμπή: Αναπολεί τη συμμετοχή της στη Eurovision το 1993

Με αφορμή τον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision που διεξήχθη στο Μάλμε της Σουηδίας, η Καίτη Γαρμπή αναπόλησε τη δική της συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Καίτη Γαρμπή, είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό το 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός» και είχε καταφέρει να βρεθεί στην 9η θέση ανάμεσα στις 25 διαγωνιζόμενες. Τη συμμετοχή αυτή θυμήθηκε σήμερα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από εκείνη τα βραδιά στον λογαριασμό της στο instagram σχολιάζοντας πως στενοχωρήθηκε με το αποτέλεσμα της Μαρίνας Σάττι, καθώς θεωρεί ότι μας άξιζε μια πολύ καλύτερη θέση.

«Παρακολουθώντας όλες αυτές τις μέρες τα δρώμενα στη Γιουροβίζιον έζησα ξανά όλη τη διαδικασία του διαγωνισμού τον Μάιο του 1993 από την ώρα που έφτασα στο Μιλστριτ της Ισλανδίας μέχρι την ώρα που ξαναμπήκα στο αεροπλάνο της επιστροφής. 25 τότε οι διαγωνιζόμενες χώρες, η Ελλάδα κέρδισε την 9η θέση κι εγώ κέρδισα ένα επικό ρεκόρ 43´´κοντινό πλάνο χωρίς διακοπή!

Ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα 31 χρόνια πίσω αλλά σίγουρα η συγκλονιστική εμπειρία, η αγωνία, το άγχος, η τεράστια ευθύνη για τη χώρα που εκπροσωπεί ο κάθε καλλιτέχνης αλλά και η χαρά, είναι ακριβώς τα ίδια! Χάρηκα για τη νίκη της Ελβετίας, ο Nemo ήταν πολύ καλός! Λυπήθηκα για την Ελλάδα, πίστευα στο τραγούδι μας και θεωρώ ότι μας άξιζε να πάμε καλύτερα!» έγραψε η Καίτη Γαρμπη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164