Καίτη Γαρμπή: Απασφάλισε για τον καβγά στα Mad VMA – «Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ»

Η Καίτη Γαρμπή ήταν η τραγουδίστρια που πήρε χθες το τιμητικό βραβείο στα MAD VMA 2022. Ωστόσο, η ξεχωριστή για εκείνη στιγμή αμαυρώθηκε από τον καβγά που έλαβε χώρα κάτω από τη σκηνή ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Μια ημέρα μετά η Καίτη Γαρμπή έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media και απασφάλισε λέγοντας ανοιχτά τη γνώμη της για την τραπ μουσική σκηνή. 

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ! Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και με μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής;

Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους» τόνισε η Καίτη Γαρμπή μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Read More

And More