Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Ερωτευμένοι μετά από 20 χρόνια γάμου! Ο Διονύσης θαύμασε την αγαπημένη του στην πίστα! [pics]

Αυτή η… κολώνια κρατάει χρόνια! Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι 19 ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι και περισσότερα ερωτευμένοι! Παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και πάντα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του γάμου τους παρέμειναν δεμένοι κι αγαπημένοι! Μεγάλο κεφάλαιο στο γάμο τους φυσικά και ο γιος τους Δημήτρης που είναι η μεγάλη λατρεία και των δυο.

Ο Διονύσης στάθηκε στο πλευρό της Καίτης πάντα και τη στήριξε όταν εκείνη είχε κάνει μια μικρή καμπή στην καριέρα της. Τώρα είναι και οι δυο πλέον στα πάνω τους, αφού ο Διονύσης στα live του γεμίζει τα μαγαζιά που τραγουδάει αλλά κι η Καίτη είναι στα καλύτερά της!

Και παρά το γεγονός ότι πέρασαν 20 χρόνια κανείς δεν έχει ξεχάσει την υπέροχη πρόταση γάμου που έκανε ο Διονύσης στην Καίτη στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά

Ο Διονύσης συνεχίζει να στηρίζει τον έρωτα της ζωής και μπορεί στην πρεμιέρα της το Σάββατο να μην μπόρεσε να πάει αφού εμφανιζόταν και ο ίδιος σε νυχτερινό κέντρο αλλά χθες ήταν στο Φως, στην Ιερά Οδό, που τραγουδάει η Καίτη με την Στέλλα Καλλή! Να την χειροκροτήσει να την θαυμάσει και φυσικά να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση της αγαπημένης του στην πίστα!


Η Καίτη, μιλώντας στην πρεμιέρα της στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά, στο… πόσο κούκλος είναι ο άντρας της Διονύσης!

Read More

And More