Καίτη Γαρμπή για τη διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός»

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15/10 η κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Η δημοσιογράφος, Ευάννα Ζουμπούρογλου συνάντησε την Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να απαντήσει για την κόντρα της ίδιας και του Διονύση Σχοινά, με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η Καίτη Γαρμπή είπε αρχικά: «Φυσικά και δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας».

Σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Καίτη Γαρμπή δήλωσε: «Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της μέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης». 

Τέλος, η Καίτη Γαρμπή θέλοντας να κλείσει το θέμα, τόνισε: «Δεν είναι το θέμα της αφίσας. Ο Διονύσης έφυγε από το σχήμα γιατί ακυρώθηκε 2 φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο Διονύσης θα πάρει τη θέση που του αξίζει, είναι πρωταγωνιστής και θα γεμίσει το μαγαζί. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη και υποστηρίζει και υπερασπίζεται ο ένας τον άλλο φανατικά».

Read More

And More