Καίτη Γαρμπή: «Η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν ψυχική διαταραχή, αυτό τέλειωσε χτες»

Τη δική της γνώμη για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε η Καίτη Γαρμπή μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, λίγες ώρες μετά τη σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή και η οποία ενέκρινε το πολυσυζητημένο νομοθέτημα με 176 «ναι», δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram και έγραψε:

«Νομιμοποίηση του γάμου ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια είναι γεγονός. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, γι΄ αυτό πρέπει να θεωρούνται ίσοι και επίσημα απέναντι στο νόμο και να έχουν το δικαίωμα να νομιμοποιήσουν την αγάπη τους! Έχουν ακουστεί πολλές απόψεις στο πλαίσιο της μικροπολιτικής. Από το ότι η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν ψυχική διαταραχή (αφαιρέθηκε από τη λίστα το 1973) μέχρι το ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν θεωρείται ανθρώπινο δικαίωμα.

Αυτό τέλειωσε χτες. Εύχομαι αυτές οι γνώμες και οι απόψεις να ξεχαστούν από την ιστορία, μαζί με αυτούς που τις διατύπωσαν. Ο Χριστός είπε: «Αγαπάτε αλλήλους», και απευθύνθηκε στους Χριστιανούς και σ αυτούς που έχουν άλλη θρησκεία η δεν έχουν καμμιά θρησκεία. Η αγάπη έγινε πράξη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses (@kaitigarbi)

Read More

And More