Καίτη Γαρμπή: Κι όμως! Έγινε μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό – Φωτογραφίες

Μπορεί η καραντίνα να έληξε και να έχουμε πλέον την ελευθερία να κινούμαστε έξω, ωστόσο τα γάντια και οι μάσκες θα είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ο κορονοϊός συνεχίζει να βρίσκεται εδώ, έτοιμος να μας «χτυπήσει», ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεκινήσει δειλά δειλά τις εξόδους, πάντα προστατεύοντας τους εαυτούς μας. Ειδικότερα, οι μάσκες προστασίας θα είναι το απόλυτο… αξεσουάρ μας είτε είναι χειρουργικές είτε είναι υφασμάτινες.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι οίκοι μόδας και σχεδιαστές που λανσάρουν εκκεντρικές και ξεχωριστές μάσκες με σχέδια! Ο Απόστολος Μητρόπουλος, όμως έκανε τη διαφορά και δημιούργησε υφασμάτινες μάσκες… εμπνευσμένες από την Καίτη Γαρμπή! Η αγαπημένη τραγουδίστρια πόζαρε με την μάσκα της, η οποία γράφει πάνω “Κιβωτός” και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η Καίτη αποκάλυψε πως οι συγκεκριμένες μάσκες έγιναν για καλό σκοπό, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να φτιαχτεί μια κιβωτός για τα αδέσποτα ζώα.

“Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή! Οι καιτοτζιμασκες μας φτιάχνουν τη διάθεση μας αλλά και προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας” ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στα social media.

Read More

And More