Καίτη Γαρμπή: Στο πλευρό του Διονύση Σχοινά μαζί με τον γιο τους [pics]

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ύστερα από 21 χρόνια γάμου, κοινής πορείας αλλά και ένα παιδί δεν μπορούν παρά να είναι ευτυχισμένοι. Η Καίτη στηρίζει τον Διονύση σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα ενώ ο Διονύσης δεν σταματάει να της εξομολογείται τον έρωτά του. Καρπός της αγάπης τους είναι ο 18χρονος γιος του Δημήτρης ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να ασχοληθεί με τη μουσική.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, εμφανίστηκε στο closing party γνωστού μαγαζιού των Νοτίων Προαστίων και η οικογένειά του δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του. Μητέρα και γιος τραγούδησαν τις επιτυχίες του τραγουδιστή και τον καταχειροκρότησαν. Εκτός από την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους Δημήτρη, στο party βρέθηκαν επίσης ο Χάρης Σιανίδης, ο Λάκης Γαβαλάς, η Χριστίνα Κολέτσα, η Έλλη Παπαγγελή, η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζαρλάς.

Οι φίλοι του Διονύση διασκέδασαν με τις παλιές και νέες επιτυχίες του και αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο.

Read More

And More