Καίτη Κωνσταντίνου: «Είμαι περήφανη για τον ρόλο της Σωσώς από τα “Εγκλήματα”»

Για τον ρόλο της «Σωσώς» με τον οποίο έχει μείνει αποτυπωμένη στις μνήμες του κοινού, αλλά και τον λόγο που απέχει από την ελληνική τηλεόραση μίλησε η Καίτη Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

«Έχω υπάρξει τυχερή, γιατί έχω κάνει δουλειές που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Δεν είμαι άνθρωπος που κυνηγάει τη δημοσιότητα ή θα πνιγεί από αυτή«, δήλωσε η ηθοποιός.

«Μου αρέσει η τάξη γενικότερα, όχι υστερικά, ιδίως στο μέσα μας. Δεν υπάρχει ψυχαναγκασμός ή υστερία, μου αρέσει η τάξη» ανέφερε σε άλλο σημείο η Καίτη Κωνσταντίνου και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι το όνειρό της ήταν να γίνει γιατρός.

Η αποχή της από την τηλεόραση ήταν δική της επιλογή, με την ίδια να δηλώνει πως της αρέσει να κάνει πράγματα που μιλούν στην ψυχή της. «Πολλές φορές είναι επιλογή μου να απέχω, άλλες φορές είναι επιλογή αυτών που κανονίζουν να απέχω. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρον και μιλάνε στη ψυχή μου».

«Νιώθω υπερήφανη και χαρούμενη για τον ρόλο της «Σωσώς» στα Εγκλήματα. Ήταν μία δουλειά που ο κόσμος αγάπησε πολύ», είπε για τη θρυλική σειρά που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να έχει θαυμαστές.

«Η γυναικεία αλληλεγγύη υπάρχει και θα υπάρχει. Δεν έχω δεχτεί ανταγωνισμό και πορεύτηκα μια χαρά», κατέληξε η Καίτη Κωνσταντίνου.

Read More

And More