Κακός χαμός για την περιουσία του Prince – Κακοδιαχείριση καταγγέλλουν οι κληρονόμοι του

Αλλαγή διαχειριστή της περιουσίας ζητούν κάποιοι από τους κληρονόμους του Πρινς (Prince), υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός διαχειριστής τούς κοστίζει εκατομμύρια δολάρια.

Η Σάρον Νέλσον, η Νορίν Νέλσον και ο Τζον Νέλσον, τρία από τα ετεροθαλή αδέλφια του τραγουδιστή κατέθεσαν αίτηση ζητώντας από τον δικαστή Κέβιν Έιντε της Κομητείας Κάρβετ να παύσουν μόνιμα την Comerica Bank & Trust από τα καθήκοντά της στη διαχείριση της αμύθητης περιουσίας. Ο δικαστής όρισε την συγκεκριμένη τράπεζα στη θέση του διαχειριστή τον Ιανουάριο.

O δικαστής Έιντε αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Comerica θα συνεχίζει να διαχειρίζεται την περιουσία όσο εξετάζει το αίτημα των κληρονόμων. Η αναστολή των καθηκόντων της εταιρείας θα έθετε σε κίνδυνο τουλάχιστον πέντε μεγάλες συμφωνίες που βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση, υποστηρίζει ο δικαστής στο σκεπτικό της απόφασης.

Από την πλευρά της η Comerica σε επιστολή της λέει ότι η ανησυχία των κληρονόμων δεν πρέπει να τους εμποδίσει από τη διαχείριση της περιουσίας για το καλό όλων. Η περιουσία του Πρινς έχει εκτιμηθεί ανάμεσα στα 100 με 300 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More