Καλές γιορτές στο City Gate!

Ένα δώρο από την καρδιά είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Μια ευχή από την καρδιά το ίδιο πολύτιμη. Μια ευχή μπορεί να είναι αρκετή για να κερδίσεις ένα μοναδικό fashion δώρο στο νέο διαγωνισμό του City Gate. Ο τοίχος του City Gate στο Facebook σε περιμένει να γράψεις την ευχή σου για το 2012. Όλες οι συμμετοχές μπαίνουν σε κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν δύο νικητές. Οι νικητές θα κερδίσουν δύο δωροεπιταγές αξίας 50€ για αγορές από το κατάστημα Attrativo στο City Gate. Με την ευκαιρία των γιορτών, λοιπόν απολαύστε ή δωρίστε υπέροχες επιλογές από ένα από τα πιο ενημερωμένα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

Η περίοδος των γιορτών έχει πλέον αναδείξει εκδηλώσεις – θεσμούς για το City Gate. Παιχνίδια, μουσική και ψυχαγωγία ειδικά οργανωμένα για παιδιά και το κλασικό και αγαπημένο Big Bang, ένα διασκεδαστικό και χαρούμενο παιχνίδι για διανομή instant gifts είναι μόνο μερικοί από τους λόγους να το προτιμήσετε το εμπορικό κέντρο για τις αγορές και τις βόλτες των εορταστικών ημερών.

Σημείο συνάντησης, ποικιλία επιλογών σε καταστήματα, ευελιξία και συμφέρουσες τιμές και ένα μείγμα εκδηλώσεων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για όλη την οικογένεια αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα ενός εμπορικού κέντρου έναντι των παραδοσιακών εμπορικών οδών. Η ευκολία στην πρόσβαση και τη στάθμευση, η συγκέντρωση όλων των επιθυμητών λειτουργιών σε έναν ασφαλή χώρο και το αίσθημα της συνύπαρξης είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που καθιστούν το City Gate προορισμό επιλογής.

Read More

And More