Καλεσμένος-βόμβα στο πλατό της Ελένης! Τι άλλο να κάνει το κορίτσι για τα νούμερα;

Τελικά αυτό το χειμώνα θα ζήσουμε μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές, τουλάχιστον όσο… προλαβαίνουμε και πριν τα κανάλια βυθιστούν στο απόλυτο σκοτάδι!

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, η Ελένη Μενεγάκη έχει αρχίσει να παίρνει τα μέτρα της μετά τις πρώτες σοκαριστικές της πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Αποτέλεσμα;

Περνά στην τηλε-αντεπίθεση. Κάπως έτσι σήμερα κάνοντας έναν ιδιαίτερα αμήχανο και περίεργο πρόλογο, αποφάσισε να μας αποκαλύψει ποιον περιμένει να καθίσει δίπλα της στο καναπέ της.

Και το όνομα αυτού; Πέτρος Κωστόπουλος! Μάλιστα, αυτή η τηλεοπτική συνάντηση κορυφής είχε πέσει στο τραπέζι του Alpha από πέρσι, αλλά επειδη οι σχέσεις της Ελένης και του Πέτρου τα τελευταία χρόνια είχαν… βραχυκυκλώσει για τα καλά, το όλο εγχείρημα εγκαταλείφθηκε και δεν προχώρησε παρακάτω.

Φέτος ,όμως, που η χρονιά ξεκίνησε ολίγον τι περίεργα για την Ελένη, μέχρι κι αυτό θα δούμε στους δέκτες μας. Βέβαια, να μου πεις μετά την χθεσινή εισβολλή του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό, τα πάντα γίνονται.

Η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια αποκάλυψε, λοιπόν, πως την Πέμπτη καλεσμένος στο πλατό είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Αυτή είναι η πρώτη συνάντησή τους μετά την πολυσυζητημένη ψυχρότητα στις σχέσεις τους, τα τελευταία επτάμισι χρόνια, στην μετά διαζυγίου εποχή της Ελένης.

Οπως και η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Θέμο Αναστασιάδη και στο “Ολα” πριν από κάποια χρόνια, είχε θεωρήσει τότε, πως στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές του διαζυγιου της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είχε σεβαστεί μέσα από τα περιοδικά που διατηρούσε το δράμα της και το πρόβλημά της και πως είχε βάλει πάνω από την φιλική και συγγενική τους σχέση (ως γνωστόν είναι κουμπάροι) το επαγγελματικό.

Οσο για το τι ακριβώς είπε στον αέρα; Σε μία από τις σπάνιες προσωπικές της εξομολογήσεις, η Ελένη Μενεγάκη παραδέχθηκε πως οι δυο τους στο παρελθόν έχουν κάνει παρέα, ενώ είπε πως νιώθει εξαιρετικά αμήχανη που καλείται να συναντήσει ένα άνθρωπο που για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν, τα τελευταία χρόνια.

Read More

And More