Καλλιστεία 2018: Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών; [pics]

Τα Καλλιστεία 2018 είναι πια γεγονός! Το βράδυ της Κυριακής, ο μακροβιότερος θεσμός της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε δυναμικά και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ο διαγωνισμός ομορφιάς είναι υπεύθυνος για την καριέρα πολλών κοριτσιών αφού δεν είναι λίγες εκείνες που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στα Καλλιστεία. Σταρ Ελλάς της βραδιάς στέφθηκε η μελαχρινή καλλονή Ιωάννα Μπέλλα αφού κέρδισε τις ψήφους τόσο του κοινού όσο και της επιτροπής.

Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη, ένιωθε άνετα στη σκηνή των καλλιστείων αφού το 2005 είχε βγει Αναπληρωματική Μιςς Ελλάς ενώ η Κατερίνα Στικούδη που έντυσε μουσικά την βραδιά είχε κερδίσει την ίδια χρονιά τον τίτλο της Μιςς Ελλάς. Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν: Βάσω Κολιδά, Στέλλα Γιαμπουρά, Πάνος Ζήνας, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ιρενέ Τροστ, Χάρης Σιανίδης, Λάκης Γαβαλάς και πολλοί άλλοι.

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής κάθισαν: Πάνος Ζήνας, Γκαλένα Βελίκοβα, Πολυξένη Καραμίχα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Νίκος Αναδιώτης. Οι συντελεστές οι οποίοι συνεργάστηκαν για το επιτυχημένο αυτό αποτέλεσμα υπό τη γενική διεύθυνση του Νίκου Βόγλη ήταν ο Art Director Αντώνης Σπάθας, ο φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης, η χορογράφος Galena, ο σχεδιαστής Πάνος Ζήνας και το team I Am One Agency Network.

Δες τις φωτογραφίες:

Στέλλα Γιαμπουρά, Βάσω Κολιδά, Άντζελα Ευριπίδη

Γιάννης Καζανίδης, Ιωάννα Μπέλλα

Λάκης Γαβαλάς

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος

Ζώης Σημαντήρας, Γιάννης Σπαλιάρας

Βάσω Κολιδά

Γκαλένα Βελίκοβα

Γιάννης Καζανίδης, Λάκης Γαβαλάς

Χάρης Σιανίδης

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Νίκος Αναδιώτης

Ιρενέ Τροστ

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More