Καλλονή Ελληνίδα απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα!

Στο παρελόν έχει απασχολήσει πολλές φορές τα media με τις σέξι πόζες της… Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής καλλονή, Georgia Salpa, η οποία έχει πάρει εδώ και καιρό το όνομα του συζύγου της και την βρίσκει κανείς στα social media ως Georgia Penna. Tο μοντέλο που έχει ρίζες κι από την Ιρλανδία και από τον… Πειραιά, ζει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της.

Πριν από ένα χρόνο σχεδόν με μια ανακοίνωσή της στο twitter είχε προκαλέσει έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους της και όχι μόνο: “Μόλις ήρθαν τα δίδυμα, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό το δώρο.” Στη συνέχεια φρόντισε να εξηγήσει τι συμβαίνει, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει υιοθετήσει τα δίδυμα, διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα που υποστήριζαν κάτι τέτοιο: “Είμαστε ερωτευμένοι με τα μωρά μας εγώ και ο σύζυγός μου. Είναι τα πιο τέλεια μικρά μωράκια…. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι! Δεν είναι όμως υιοθετημένα”, εξήγησε.

Λίγο καιρό αργότερα, ρεπορτάζ της Daily Mail αποκάλυψε πως ήρθαν στον κόσμο με παρένθετη μητέρα. Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα γενέθλιά της και φρόντισε να μας δείξει με μια φωτογραφία, κρατώντας αγκαλιά τα δίδυμα, πόσο χαρούμενη είναι! Δες διάφορες στιγμές τους

Aw #elmo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Georgia Penna (@georgiapenna) στις

Yesterday Strolling

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Georgia Penna (@georgiapenna) στις


Και η μέρα που είχε τα γενέθλιά της!

Read More

And More