«Καλό καλοκαίρι» και από την Ελένη ! Πως έκλεισε τον φετινό «Καφέ» της ;

«Καλό καλοκαίρι» και από την Ελένη ! Πως έκλεισε τον φετινό «Καφέ» της ; | tlife.gr

Με απίστευτη… ψυχραιμία και χωρίς ίχνος συγκίνησης – όπως της συνέβαινε άλλωστε άλλες, παλιαιότερες χρονιές – η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι κατέβασε… θερινά ρολά και φρόντισε να ανανεώσει μαζί μας το ραντεβού της και πάλι για Σεπτέμβρη.

Το φινάλε του φετινού «Καφέ» της, δενη έκρυβε εκπλήξεις, ούτε… μηνύματα με νόημα. Η Ελένη προτίμησε να μας ευχηθεί το «καλό καλοκαίρι», έτσι απλά, χωρίς πολλά, πολλά λόγια, αν και συνήθως όταν βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα και έχει κέφια, δεν βάζει… τελεία !

Τι είπε ,λοιπόν, η Ελένη;

«… Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής και της σεζόν και η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε πολύ καταλάβει. Και να σας πω και κάτι ; Νιώθω περίεργα, δεν νιώθω ότι σήμερα σας αποχαιρετώ… Δεν νιώθω αυτή την συγκίνηση. Ισως να την νιώσουμε όλοι από Δευτέρα που θα είμαστε σπίτι μας. Θέλω ,λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και μπροστά και πίσω από τις κάμερες και όλο τον κόσμο που δούλεψε για να βγει αυτή η εκπομπή στον αέρα…» ξεκίνησε να μας λέει η Ελένη και συνέχισε :

«…Θέλω να ευχαριστήσω και το κανάλι μας, γιατί σε αυτό το κανάλι έχουμε περάσει έξι χρόνια τώρα, πολύ ωραίες στιγμές. Να ξέρετε πως αυτό το κανάλι είναι ένα κανάλι που αγαπά τον κόσμο του και τους τηλεθεατές του. Τελειώνουμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για κάπου εκεί στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Φίλοι μας, καλό καλοκαίρι, να ξέρετε πως σας αγαπάμε, θα σας σκεφτόμαστε και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, να μας σκέφτεστε κι εσείς. Ολα να μας πάνε καλά και θα τα ξανά πούμε…»

READ more