Καλό Μεσημεράκι: Πρόσωπο έκπληξη εισέβαλε στο πλατό του Μουτσινά – Έκπληκτος ο παρουσιαστής

Την έκπληξη έκανε σήμερα η Λίτσα Πατέρα που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η γνωστή αστρολόγος που εμφανίζεται σπάνια σε τηλεοπτικές εκπομπές εκτός αυτών που συμμετέχει μπήκε σήμερα στο πλατό του “Καλό μεσημεράκι” και έφερε τον δικό της αέρα.

“Έίμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση. Πριν γίνει η τηλεόραση είχα αρχίσει ραδιόφωνο και την Πρωτοχρονιά που έμπαινε το 1990 έγινε η τηλεόραση και ξεκίνησα εκεί” είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα και στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία της με τον Νίκο Μουτσινά λίγο πριν εκείνος αναλάβει τον Πρωινό Καφέ.

“Ήταν κάποια γενέθλια στο Κολωνάκι και ήσουν εκεί και παρουσίαζες. Ήμασταν όλοι του ΑΝΤ1 σε έβλεπα και λέω τι πράγμα είναι αυτό. Και γυρνάω και λέω “να΄ το”, Από εκεί ξεκίνησες” είπε.

Μίλησε ακόμα για την επιστήμη της αστρολογίας εξηγώντας κάποια πράγματα αλλά και την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας ότι θα συνεχίσουν κανονικά και του χρόνου.

“Γύρισε ο άσωτος υιός. Έχω μια αδυναμία στον Γιώργο. Πιστεύω και στον άνδρα γενικότερα. Νομίζω ήταν σωστή η κίνηση της επιστροφής του. Όταν μου το είπαν είπα αμέσως ναι. Νομίζω θα είναι και του χρόνου”

Read More

And More