Καλοκαιράκι μέχρι τη Δευτέρα!

Ο καιρός σου δίνει την καλύτερη ευκαιρία να μην μείνεις μέσα. Η θάλασσα αυτή την εποχή είναι πιο ζεστή από οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και ένα μπανάκι θα σε ανανέωνε. Σίγουρα πάντως δεν πρέπει να μείνςι κλεισμένη στο σπίτι. Πάρε τον αγαπημένο σου ή τις φίλες σου και κάνε βόλτα κάτω από τον ζεστό ήλιο της πόλης!

Διάβασε αναλυτικά τον καιρό την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα:

Η Μακεδονία και η Θράκη θα έχουν αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος θα έχουν αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία από 16 έως 35 και πιθανόν κατά τόπους 36 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα από τα δυτικά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουν καλό καιρό με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.

Η Θεσσαλονίκη θα έχει πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς

Read More

And More