Καλοκαίρι και το Mega λέει “ναι” στις ξένες σειρές!

Ηρωικοί πολεμιστές, πράκτορες του FBI και μία… μετενσάρκωση έρχονται στους δέκτες μας από το Μega, για να δώσουν μια ανάσα φρεσκάδας στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του καναλιού.

Οι σειρές που κάνουν το ντεμπούτο τους στη μικρή μας οθόνη είναι οι «Outlander» (Δευτέρα-Παρασκευή 11.20 μ.μ.), «Drop Dead Diva» (Δευτέρα-Παρασκευή 12.40 π.μ.) και «Βlack List», που θα αρχίσει να προβάλλεται μετά τις 20 Ιουλίου.

Οι σειρές που κάνουν το ντεμπούτο τους στη μικρή μας οθόνη είναι οι «Outlander» (Δευτέρα-Παρασκευή 11.20 μ.μ.), «Drop Dead Diva» (Δευτέρα-Παρασκευή 12.40 π.μ.) και «Βlack List», που θα αρχίσει να προβάλλεται μετά τις 20 Ιουλίου.

«Outlander»:

Πρόκειται για μία δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής που κατάφερε να τα έχει όλα! Περιπέτεια σε γοτθικά σκηνικά, επιστημονική φαντασία, ηρωικούς πολεμιστές με σκοτσέζικες φούστες και πολύ… μα πολύ ρομαντισμό. Η σειρά είναι βασισμένη στο νούμερο ένα best-seller σύμφωνα με τη «New York Times» της Νταϊάνα Γκάλμπαντον, που πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.Η Κλερ είναι μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Με κάποιο περίεργο και ανεξήγητο τρόπο ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 1743. Εκεί, συναντά τον μάχιμο, άκρως γοητευτικό Σκοτσέζο στρατιώτη Τζέιμι. Ακολουθούν επεισόδια που θα σε κάνουν να κολλήσεις και να κολαστείς, γεμάτα πάθος, έρωτα σε μια σειρά που κέρδισε το Βραβείο Κριτικών το 2014.Παίζουν: Κατριόνε Μπάλφε, Σαμ Χιούγκαν, Τομπάιας Μένζιες, Γκάρι Λούις, Ντάνκαν Λακρουά.

«Black List»:

Σειρά επίσης αμερικανικής παραγωγής για όσους αγαπούν τις περιπέτειες. Κεντρικός μας ήρωας είναι ο Ρέιμοντ Ρεντ, πρώην κυβερνητικός πράκτορας και περιβόητος φυγάς, παραδίδεται στο FBI για να βοηθήσει στη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών του κόσμου που για χρόνια κάλυπτε. Θέτει όμως έναν όρο, να συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοσύλλεκτη πράκτορα Ελίζαμπεθ, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Καθώς συνεργάζονται, η Λιζ μπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνωμοσία που αφορά τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τον όχι και τόσο αθώο σύζυγό της.
Τέλος, αξίζει να σας σημειώσω πως ο Τζέιμς Σπέιντερ ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού Δραματικής Σειράς το 2014.Παίζουν: Τζέιμς Σπέιντερ (Ρέιμοντ Ρεντ), Μέγκαν Μπουν (Λιζ Κιν), Ντιέγκο Κλατένχοφ (Ντόναλντ Ρέσλερ).

«Drop Dead Diva»:

Μία σειρά την οποία έχουμε γνωρίσει ήδη, την έχουμε λατρέψει και γι’ αυτό το Mega φρόντισε αυτό το καλοκαίρι να φέρει στους δέκτες μας τον τελευταίο κύκλο σε πρώτη, πανελλήνια μετάδοση! Λίγο πριν, λοιπόν, την πρεμιέρα του 6ου κύκλου ας θυμηθούμε την ιστορία της: H Ντεμπ είναι ένα νέο, πανέμορφο κορίτσι που ονειρεύεται μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Στον δρόμο για ένα κάστινγκ σε πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι κι ενώ ετοιμάζεται να προσθέσει τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ της, παθαίνει ένα ατύχημα.

Αυτομάτως βρίσκεται στις πύλες του παραδείσου, όπου για μεγάλη της έκπληξη, ο φύλακας-άγγελός της, Φρεντ, την ενημερώνει ότι βρίσκεται στο απόλυτο σημείο μηδέν: Δεν έχει κάνει ούτε καλές πράξεις ούτε όμως και κακές, κι αυτό δυσκολεύει την κατάταξή της στον επόμενο κόσμο!

Η Ντεμπ, φανερά ενοχλημένη, πατάει ένα κουμπί και επιστρέφει στη Γη… μόνο που αυτήν τη φορά επιστρέφει στο σώμα μιας υπέρβαρης και πανέξυπνης δικηγόρου, της Τζέιν. Η Ντεμπ, ως Τζέιν πλέον, θα περάσει από διάφορα στάδια στην προσπάθειά της να εξοικειωθεί με το νέο της παρουσιαστικό.

Το πιο δύσκολο είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητά της σε κανέναν δικό της άνθρωπο και ειδικά στον σύντροφό της, που τυχαίνει να έχει πιάσει δουλειά στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με την ίδια.

Παράλληλα, όμως, θα ανακαλύψει ότι διαθέτει άριστες νομικές γνώσεις, είναι ευφυέστατη κι έχει καλή καρδιά. Σύμμαχοί της θα είναι η παιδική της φίλη, η Στέισι, που είναι και η μόνη που γνωρίζει τι πραγματικά της έχει συμβεί, η βοηθός της στη δουλειά, Τέρι, και ο φύλακας-άγγελός της, Φρεντ.Παίζουν: Μπρουκ Ελιοτ, Μπρουκ Ντόρσεϊ, Τζάκσον Χερστ, Εϊπριλ Μπόλμπι, Μάργκαρετ Τσο, Κέιτ Λέβερινγκ κ.ά.

Read More

And More