“Καλοκαίρι Παντού ΙΙ” με την Ελένη Τσολάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα!

Καλοκαίρι στη θάλασσα και το βουνό ή στο σπίτι και το γραφείο; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, πας δεν πας διακοπές, οι διακοπές έρχονται και φέτος σ’ εσένα!
Για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά, ο Alpha ενεργοποιεί τη θερινή, μεσημεριανή του ζώνη και φέρνει το… «Καλοκαίρι παντού, ΙΙ», όπου κι αν είσαι. Από την Δευτέρα 6 Ιουλίου και καθημερινά (Δευτ. – Παρ.), στις 16:00 – 17:50, η εκπομπή που έδωσε μια δροσερή αύρα στις οθόνες μας, ξεκινά ανανεωμένη, για να βάλει πολύχρωμες πινελιές στη γκρίζα καθημερινότητα.
Ένα δίδυμο με πηγαίο χιούμορ και άποψη, η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας, αναλαμβάνει δράση και για ένα μήνα, θα σπάει τη ρουτίνα και θα μας ταξιδεύει σε έναν αισιοδοξο προορισμό.
Συνεντεύξεις, viral videos, ρεπορτάζ δρόμου και καλεσμένοι θα δίνουν τον τόνο της ημέρας, ενώ από την εκπομπή δεν θα λείπουν και τα παιχνίδια με τους τηλεθεατές.
Παρέα με την Ελένη και τον Δημήτρη, θα βρίσκονται δύο νέα, ταλαντούχα πρόσωπα, που θα επιλεγούν μετά από casting. Όλοι μαζί, θα σχολιάζουν τα καλώς ή κακώς κείμενα της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας πραγματικότητας.

Read More

And More