Καλομοίρα: Αναβολή του ταξιδιού της στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού!

Η πανδημία του κορονοϊού και η καραντίνα ανέτρεψαν τα σχέδια της όμορφης Καλομοίρας. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης είχαν προγραμματίσει να περάσουν φέτος το καλοκαίρι τους στην Ελλάδα μαζί με τα τρία τους παιδιά τους 8χρονους δίδυμους γιους τους Δημήτρη και Νίκο και την 4χρονη Καλομοίρα – Αναστασία, αλλά τα σχέδιά τους άλλαξαν.

Όπως αποκάλυψε η Καλομοίρα στην Real News και στην Νίκη Κώτσου, είχε προγραμματίσει οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα για τον Ιούλη, αλλά τα σχέδιά της άλλαξαν λόγω πανδημίας. «Όλα εξαρτώνται από την άρση της διεθνούς απαγόρευσης των αερομεταφορών. Ελπίζουμε να ταξιδέψουμε τον Σεπτέμβριο, έτσι ώστε να ηχογραφήσω τα νέα τραγούδια που έχω γράψει και θα κυκλοφορήσουν από την Heaven Music».

Η ίδια, μάλιστα,  ανέφερε πως τα συγκεκριμένα τραγούδια γράφτηκαν σε μια δύσκολη για εκείνη περίοδο: «Μόλις ολοκλήρωσα ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για εμένα. Στα ελληνικά κυκλοφορεί με τον τίτλο «Για μια ζωή» και στα αγγλικά «You’re not alone». Το έγραψα σε μια περίοδο που ήμουν πολύ λυπημένη και με κάποιο τρόπο βρήκα την δύναμη από το Θεό για να τα καταφέρω. Ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο, λέγοντας ότι κι εκείνοι δεν είναι μόνοι».

Το ταξίδι στην Ελλάδα μπορεί να αναβλήθηκε, ωστόσο η Καλομοίρα πήγε με τα παιδιά και τον σύζυγό της ένα Road trip με το τροχόσπιτο και πέρασε τέλεια, όπως αποκάλυψε. Όσο για την καθημερινότητα στην Ουάσινγκτον ανέφερε: «Η ημέρα μου ξεκινά με γυμναστική. Έπειτα φτιάχνω πρωινό για όλους. Πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, ετοιμάζομαι, κάνω τις δουλειές μου, παίρνω τα παιδιά από το σχολείο, μαγειρεύω, διαβάζω τα παιδιά, καθαρίζω, βάζω τα παιδιά για ύπνο, φτιάχνω Video για το Tik Tok και στο τέλος της ημέρας πίνω ένα ποτήρι κρασί με τον σύζυγό μου πριν πάμε για ύπνο».

Τέλος, η Καλομοίρα δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη με τη ζωή στην Αμερική με τη οικογένειά της και επισήμανε πως με τον σύζυγό της δεν σκέφτεται για τέταρτο παιδί!

Read More

And More