Καλομοίρα: Έζησε την πιο απίστευτη εμπειρία! Κολύμπησε μαζί με καρχαρίες στον Ωκεανό [vids]

Η Καλομοίρα δεν σταματά τις τελευταίες ημέρες να ταξιδεύει με την οικογένειά της! Αφού έκαναν μια μαγική χριστουγεννιάτικη απόδραση στην Νέα Υόρκη, η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά έφυγαν για την ηλιόλουστη… Florida! Να σου θυμίσουμε πως η Καλομοίρα μένει μόνιμα στην Ουάσινγκτον και έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή των δύο γιων της και της κόρης της, Αναστασίας.

Μάλιστα, κατά την απόδραση της στην Florida, η Καλομοίρα και ο Γιώργος έζησαν την πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσαν να έχουν ποτέ! Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει κάτι αρκετά ριψοκίνδυνο… και να κολυμπήσει ανάμεσα σε καρχαρίες! Φυσικά, είχαν τους κατάλληλους ανθρώπους μαζί τους που ήταν εκπαιδευμένοι, οπότε και δεν κινδύνεψαν στιγμή!

Όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε η Καλομοίρα, πρώτα βούτηξε ο σύζυγός της με τον γιο του και ύστερα και εκείνη… γεμάτη θάρρος και τόλμη!

https://www.instagram.com/p/B5nVEZRptnV/

“Μια αξέχαστη εμπειρία! Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα το θάρρος να κάνω κάτι τέτοιο”, σημείωσε η Καλομοίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More