Καλομοίρα: Φωτογραφήθηκε με τα δίδυμα και τον σύζυγό της στο στολισμένο τους σπίτι! Φωτογραφίες

Με τους δίδυμους γιους τους, Νίκο και Δημήτρη, φωτογραφήθηκαν η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης για το περιοδικό Hello που κυκλοφορεί. Οι ευτυχισμένοι γονείς στην συνέντευξη τους με εξομολογητική διάθεση, μίλησαν για την σχέση τους, το ενδεχόμενο να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα αλλά και για την επιθυμία τους να αποκτήσουν κι ένα κοριτσάκι!

/

Για μια μελλοντική τους μετακόμιση στην Ελλάδα ο Γιώργος απαντά: “Δυστυχώς, αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί όλες οι δουλειές μου βρίσκονται στην Αμερική. Αυτό που σίγουρα θέλουμε, είναι να επισκεπτόμαστε πιο συχνά την Ελλάδα ειδικά τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά”. “Θέλω, μεγαλώνοντας τα παιδιά μου, να έχουν σχέσεις με την Ελλάδα, γιατί έχουν και ελληνικές ρίζες” συμπληρώνει η Καλομοίρα.

/

/

Η ίδια αναφέρει πως υπήρξαν στιγμές που ένιωσε ότι έχασε την θηλυκότητα της: “Στην εγκυμοσύνη μου, όταν είχα πάρει συνολικά 40 κιλά! Μετά τη γέννα αφοσιώθηκα πολύ στα παιδιά και είχα παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου, για πρώτη φορά τόσο πολύ. Ήμουν 24 ώρες το 24ωρο μαζί τους, μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά μ’ έπιασε μια ακατανίκητη επιθυμία να χάσω όλα τα κιλά που μου είχαν απομείνει… Ήθελα να νιώσω ξανά γυναίκα. Με στήριξε πολύ ο Γιώργος σε αυτή τη φάση. Είναι θησαυρός!”.

/

Ποιο από τα δύο της παιδιά αγαπάει τη μουσική; Η Καλομοίρα απαντάει: “Ο Δημήτρης τραγουδάει, του αρέσει πολύ! Παίρνει το ερωτικό ύφος του Χούλιο Ινγκλέσιας αι τραγουδάει μόνος του μπροστά στον καθρέφτη. Ο αδερφός του, ο Νίκος, λατρεύει τα ηλεκτρονικά και τα σπορ”.

/

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί την χρονιά παραδοσιακά στο στολισμένο σπίτι του, παρέα με συγγενείς και φίλους, με πλούσιο τραπέζι και διάθεση για διασκέδαση!

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί.

Read More

And More