Καλομοίρα για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μοναδική γυναίκα»

Το δικό της “αντίο” στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη θέλησε να πει η Καλομοίρα με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. Η Καλομοίρα, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την περίοδο που η Μαριάννα Βαρδινογιάννη της είχε χαρίσει ένα αστέρι με το όνομά της στον τοίχο αστεριών του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” και έγραψε,

«Είχα την τιμή να δεχτώ το αστέρι με το όνομά μου στον τοίχο αστεριών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ (ΕΛΠΙΔΑ) που ιδρύθηκε από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Στόχος της ζωής της ήταν να βοηθήσει και να υποστηρίξει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ένα αληθινό σύμβολο της ανθρωπότητας στην Ελλάδα και διεθνώς.

Όλοι οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο γνωρίζουμε τη μνημειώδη προσφορά της και είμαστε τόσο περήφανοι για αυτή τη μοναδική γυναίκα και μητέρα. Έμεινα τόσο έκπληκτη από το φως της, την ενέργειά της, τη δύναμή της, μια μοναδική προσωπικότητα που ήταν,  είναι και θα είναι πάντα πηγή έμπνευση για όλους μας».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164