Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Γιόρτασαν 8 χρόνια γάμου!

Οκτώ χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι είναι ο Γιώργος Μπούσαλης και η Καλομοίρα. Το γνωστό ζευγάρι μετά από ένα εφηβικό έρωτα που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας και τρία παιδιά: τον Νίκο, τον Δημήτρη και την Αναστασία Καλομοίρα είναι στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του έγγαμου βίου τους!

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2010, όταν η Καλομοίρα Σαράντη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Μπούσαλη. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Fraklin Square της Νέας Υόρκης και όχι στην Ελλάδα, αν και ήταν επιθυμία του ζευγαριού. Δύο χρόνια μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των διδύμων αγοριών του, Νίκο και Δημήτρη, ενώ πριν από δυο χρόνια περίπου ήρθε στην ζωή και η κόρη τους, Αναστασία – Καλομοίρα.

Σήμερα, η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης έκλεισαν οκτώ χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, μέσα στα οποία δημιούργησαν την όμορφη οικογένειά τους. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τον γάμο της και ένα γλυκό μήνυμα για τον σύζυγό της!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More