Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Γιορτάζουν δέκα υπέροχα χρόνια γάμου στην Καραϊβική (pics,vid)

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2010, όταν η Καλομοίρα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Μπούσαλη. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Fraklin Square της Νέας Υόρκης και όχι στην Ελλάδα, αν και ήταν επιθυμία του ζευγαριού. Δύο χρόνια μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των διδύμων αγοριών του, Νίκο και Δημήτρη, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια περίπου ήρθε στην ζωή και η κόρη τους, Αναστασία – Καλομοίρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός σύζυγός της έκλεισαν δέκα υπέροχα χρόνια έγγαμου βίου και όπως καταλαβαίνεις δεν το γιόρτασαν… με ένα απλό πάρτι. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Καραϊβική και συγκεκριμένα στο νησάκι Soufrière, όπου μένει σε μια υπέροχη βίλα με πισίνα και θέα τον ωκεανό! Η Καλομοίρα παραμένει τρελά ερωτευμένη με τον Γιώργο και μετά την δύσκολη περίοδο με την καραντίνα, οι δυο τους είχαν ανάγκη να φύγουν από τις ΗΠΑ και να ζήσουν τον έρωτά τους, κάπου μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Όπως είναι επόμενο, σε αυτό το άκρως ρομαντικό τους ταξίδι… δεν βρίσκονται τα τρία παιδιά τους! Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές δίπλα στην πισίνα, πίνουν καλό κρασί και γεύονται λαχταριστά πιάτα. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίστασε να μας κάνει και το λεγόμενο room tour στο εντυπωσιακό σπίτι, όπου διαμένουν στην Καραϊβική.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Read More

And More