Site icon TLIFE

Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Κουμπάροι σε γάμο αγαπημένων φίλων τους – Φωτογραφίες

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης είχαν έναν ξεχωριστό ρόλο αυτό το καλοκαίρι, καθώς έγιναν κουμπάροι στον γάμο αγαπημένων τους φίλων.

Το ζευγάρι στάθηκε στο πλευρό των νεόνυμφων σε μια ιδιαίτερη ημέρα για εκείνους, ενώ από τη βραδιά δεν έλειψαν φυσικά και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ο Γιώργος Μπούσαλης, το απόγευμα της Τρίτης 25 Αυγούστου μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τον γάμο, δίνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους μια μικρή «γεύση» από την όμορφη βραδιά.

Μαζί με τη σύζυγό του, Καλομοίρα, και το νεόνυμφο ζευγάρι, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, κρατώντας όμορφα στιγμιότυπα από τη ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και παραμένουν ιδιαίτερα δεμένοι με τους ανθρώπους του κοντινού τους περιβάλλοντος. Η συγκεκριμένη κουμπαριά αποτελεί ακόμη μια ένδειξη της στενής σχέσης που έχουν με τους φίλους τους.

Δες τις φωτογραφίες

© 2026 tlife.gr